Vilkår

Hvem er vi

Reklame nei takk er en nettbutikk levert av Experience AS.

Nettbutikken kan kontaktes på support@reklameneitakk.no eller per post: Experience AS, Oslo International Hub – House, Oscars gate 27, 0352 Oslo.

Levering, angrerett og reklamasjon

Når du bestiller et produkt fra oss er frakt inkludert i prisen. Vi etterstreber å levere produktene så raskt som mulig og sender det vanligvis innen 2 arbeidsdager – men ekstra pågang, ferieavvikling eller tomt lager kan forlenge dette med opptil en kalendermåned. Vi vil så godt det lar seg gjøre gi beskjed per epost hvis et produkt er utsolgt og må sendes senere. Noen produkter kan være bestillingsvare og leveringstid kan i slike tilfeller være opptil en kalendermåned.

Du har rett til å angre på ditt kjøp uten å oppgi noen grunn. For å angre kjøpet må du fylle ut et angreskjema som må fylles ut og returneres til oss sammen med varene innen 14 dager fra du mottok sendingen. Du er selv ansvarlig for returporto og å gi opp opplysninger om ordrenummer, kontonummer for tilbakebetaling og lignende.

Er du av andre årsaker ikke fornøyd med din ordre, kontakt oss på support@reklameneitakk.no – Skriv hvorfor du ikke er fornøyd og legg eventuelt med et bilde så skal vi finne en løsning sammen.

Hvilke personopplysninger samler vi og hvorfor

Bestillinger

Når du bestiller et produkt fra oss samler vi inn opplysningene i bestillingsskjemaet, inkludert navn og adresse. Vi lagrer ikke din betalingsinformasjon (kredittkort), bare en referanse til den gjennomførte betalingen.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer eller omtaler samler vi informasjonen vist i dette skjemaet, sammen med den besøkendes IP-adresse og nettleser-informasjon for å hjelpe til å detektere spam.

En anonymisert identifikator fra din epostadresse (også kjent som et hash) kan bli gitt til Gravatar-tjenesten for å se om du benytter den.  Gravatars personvernregler finnes her: https://automattic.com/privacy/. Etter at din kommentar har blitt godkjent vil ditt profilbilde være synlig sammen med din kommentar.

Media

Hvis du laster opp bilder til denne websiden bør du unngå å laste opp bilder med geodata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende kan laste ned bildet og hente ut all informasjon som er lagt inn i bildefilen.

Kontaktskjema

Informasjonskapsler (Cookies)

Hvis du legger igjen en kommentar på vår side kan du velge å lagre ditt navn, epostadresse og webside i en informasjonskapsel. Dette er så du kan slippe å taste inn opplysningene på nytt hvis du vil legge igjen flere kommentarer. Denne informasjonskapselen varer i 1 år.

Hvis du har en konto/bestiller noe vil vi sette en midlertidlig informasjonskapsel i din nettleser. Denne inneholder ingen personlige data og blir slettet når du lukker din nettleser.

Når du logger inn vil vi opprette flere informasjonskapsler for å lagre din påloggingsinformasjon og visningsalternativer. Informasjonskapsler for innlogging varer i to dager, for visningsalternativer i et år. Hvis du krysser av for «husk meg» vil din innlogging være gyldig i to uker. Hvis du logger ut vil informasjonskapselen bli slettet.

Analyse av webtrafikk

Vi kan dele anonymiserte data om deg (ip-adresse) med tredjepart for å analysere trafikken og bruksmønsteret på våre sider.

Deling og oppbevaring av opplysninger

Hvor lenge oppbevarer vi dine opplysninger

Hvis du legger igjen en kommentar vil kommentaren og følgeopplysninger bli oppbevart på ubestemt tid.

For kunder lagrer vi personopplysningene de oppgir minimum så lenge som kreves av norsk lov i forhold til regnskapslover.

Dine rettigheter til dine data

Du kan be om å få utlevert eller slettet informasjon vi har lagret om deg. Dette inkluderer ikke data vi er pålagt å oppbevare i forhold til norsk lov.

Hvor vi sender dine data

Kommentarer og omtaler kan bli sjekket gjennom en eller flere eksterne spamvask-tjenester.

Når du gjennomfører en betaling vil din betalingsinformasjon sendes til den valgte betalingspartneren, og de kan sende informasjon tilbake til oss.

For informasjon om Stripe, se https://stripe.com/no/privacy

For informasjon om Vipps, se https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern

Ytterligere informasjon

Hvordan vi beskytter dine data

Eventuelle passord du måtte velge blir lagret kryptert (hashet) i vår database. Vi anbefaler alikevel å ikke gjenbruke passord og bruke en passord-organiseringstjeneste for å ha unike og vanskelig å gjette passord for alle nettsteder du benytter.

Hvor befinner nettbutikken og personopplysningene seg

Nettbutikken og dine personopplysninger er lagret på og kjøres fra Experience AS sin egen tjeneste som er samlokalisert på et norsk serverhosting-senter i Oslo.  Vi kjøper hosting-tjenester fra Blix Solutions AS.